Welkom op mijn blog

 

Coby sprong

Noorwegen 2012 Kannestein (geen photoshop)

Reizen, fotograferen, visagie en geschiedenis zijn onderwerpen waar ik warm voor loop. Mijn maatje en echtgenoot Johan is eigenaar van  http://www.bergsma-photography.com  Hij organiseert fotografieworkshops in binnen- en buitenland en ik koppel hier reisprogramma’s aan voor de partner of vriend(in) van de fotografiecursist. In deze reisprogramma’s kan ik alles in kwijt wat mijn interesse heeft.

Via deze blog wil ik mijn ervaringen en kennis delen om mensen met elkaar te verbinden, te inspireren en te enthousiasmeren. De foto’s die u op mijn blog aantreft zijn door Johan of door mijzelf gemaakt. U kunt ze met bronvermelding gebruiken.

Reacties en feedback stel ik altijd op prijs! En misschien tot ziens op één van onze fotografieworkshops of een gekoppeld reisprogramma.

Coby Bergsma-Hagebeek

 

 

 

 

4 gedachten over “Welkom op mijn blog

 1. Saskia de Bruin

  Erg leuk Coby, staan zeer interessante onderwerpen op, zeker de combinatie van fotografie en het ontdekken van de omgeving is erg leuk en leerzaam.
  Nog bedankt voor de reistips over Berlijn in je minireisgids, hebben het op ons verlanglijstje en gaan zeker prachtige plaatjes schieten? Ik wens je heel veel succes met je blog en zeker doorgaan.

  Groetjes Saskia

  1. coby63 Berichtauteur

   Dankjewel Saskia voor het mooie compliment. Mocht je vragen hebben over jullie trip naar Berlijn bel of mail gerust. Google even op evenementen die tijdens jullie verblijf er zijn. Ik hoop dat jullie voldoende dagen hebben geboekt, want er is heel veel te zien. Viel Spass!
   Ps binnenkort ook een ABC gids voor New York.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s